Cases

Om een beeld te schetsen van onze werkzaamheden, hebben wij enkele opdrachten uitgelicht.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, klik dan op contact en laat het ons weten.

Het management van een grote instelling wil voorbereid zijn op de toekomst, gebruik makend van kennis, energie en creativiteit van teamleiders binnen de organisatie. Door het stimuleren en werken aan ondernemerschap zijn een vijftal innovatieve ideeën tijdens een traject, bottom-up, planmatig vormgeven, uitgewerkt en zijn er drie geïmplementeerd. De gehele instelling heeft een positieve mindset ten aanzien van de toekomst. En hernieuwde energie met plezier…..

Case 1: Management development

We passen een unieke teambuildingactiviteit toe: een workshop op basis van MBTI©/JTI©, gevolgd door het in teamverband verdiept toepassen ervan in een levensecht rollenspel waarin het team als team acteert. Of met golfpro’s op de green: een combinatie van leren, doen en spelen. Deze werkwijze zet mensen als professional in hun kracht. Samenwerken wordt leuk als je gebruik maakt van elkaars talenten. Het werkt positief opbouwend, vormt en bindt teams. Meermaals met succes toegepast bij de vorming van zelfstandige en zelfsturende teams. Serieus en ontzettend leuk. Met praat er nog maanden over na.

Case 2: Teambuilding

Bij een 100.000+ gemeente hebben we een tweetal werkgroepen begeleid bij de herinrichting en implementatie van werkprocessen ten aanzien van de begeleiding van burgers naar werk. De processen zijn bedacht, beschreven, in de praktijk getest en breed uitgezet. Hierbij verzorgden wij een deel van de opleiding. De veranderde werkwijze levert meer voldoening op voor de professionals, leidt tot een aantoonbaar hogere productiviteit en effectiviteit: een significant hogere uitstroom van uitkeringsgerechtigden.

Case 3: Verandertraject

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen gebruik dan onderstaand formulier.