Advieswerk verandermanagement is gevestigd:

Hoeveveld 37, 6584 GH MOLENHOEK (Lb)

telefoon: +31(0)626 802 634

email: info@advieswerk.nl

Adresgegevens

staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 76107949
ons BTW-nummer is NL0030.45264.B47
bankiert bewust via IBAN NL09 TRIO 0391 0256 94
heeft uitvoering gegevens aan opdrachten vanuit het Europees Sociaal Fonds.

Bedrijfsgegevens

Advieswerk verandermanagement

Coördinator en drijvende kracht in en achter het bedrijf Advieswerk is Ignas Jansen (1957).

Ik begeleid veranderingen binnen organisaties op alle niveaus: van strategisch management (RvB, MT, directie) tot uitvoerenden (teamleiders, klantmanagers, uitvoerders).

Ik ben breed opgeleid (HRM-er, pedagoog en socioloog). Weet me snel in te lezen en weet waar nodig een wetenschappelijke onderbouwing te geven. Op een verfrissende, onconventionele manier benoem ik de kern van een probleem én draag creatieve oplossingen aan. Ik creëer met overtuigingskracht draagvlak voor oplossingen vanuit de rust die ik uitstraal. Mijn humor breekt weerstand en realiseert snelheid in verandertrajecten.
Ik ben breed inzetbaar als adviseur, trainer/opleider en geaccrediteerd voor het toepassen van de MBTI / JTI en het Teamkompas

Naast mijn werkzaamheden bij Advieswerk ben ik werkzaam als hoofd- en gastdocent bij enkele Masteropleidingen(w.o. de Master Pedagogiek, de Master Neurorevalidatie, Innovatie en Implementatie en de Master Advanced Nursing Practice; alle top-opleidingen !).

Ik werk doel- en resultaatgericht, maar niet alléén dat: ik besteed veel aandacht aan veranderbereidheid en draagvlak op de werkvloer en aan het op lange termijn (laten) beklijven van veranderingen.

En op de derde én vierde dag van de Nijmeegse Vierdaagse kunnen collega’s rekenen op een warme én verfrissende traktatie bij de doortocht in het mooi gelegen heuvelland.

Over…

Wij doen wat we zeggen, geven advies dat werkt ! Advieswerk werkt met een vaste groep door de wol geverfde zelfstandig adviseurs; allemaal specialisten op hun vakgebied.

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen gebruik dan onderstaand formulier.